Після заяви Давида Жванії, Ренат Кузьмін виступив з заявою.

"Венедиктова повинна заарештувати і передати до суду всіх зазначених Жванією злочинців. Якщо немає - вона сама стане співучасником їх злочинів. Разом із Зеленським. Заява Жванії про те, що він у змові з Порошенком і іноземними політиками в 2014 році в Києві здійснили державний переворот з метою особистого збагачення підлягає ретельній перевірці слідчим шляхом. Слідчим шляхом також необхідно перевірити і його заява про те, що він, Жванія, через міністра закордонних справ України Клімкіна передав єврочиновникам хабар в розмірі 5 млн євро за підтримку Євросоюзом Порошенко на виборах 2014 року. А також його заява про те, що Кличко став мером Києва в результаті цієї угоди", - пише Ренат Кузьмін на своїй сторінці у мережі Facebook.

Венедиктова должна арестовать и предать суду всех указанных Жванией преступников. Если нет — она сама станет...

Geplaatst door Ренат Кузьмин op Woensdag 22 juli 2020

Кузьмін наголошує, що якщо зазначена інформація підтвердиться, то: "всі перераховані персонажі, включаючи Порошенко, Клімкіна, Пашинського, Парубія, Турчинова, Кличка та інших «героїв Майдану» потрібно негайно заарештувати і зрадити справедливому ними ж відреформувати суду".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Якщо ж Зеленський і Венедиктова цього не зроблять, вони самі стануть співучасниками злочинів колишнього режиму, а влада остаточно втратить залишки легітимності. Зеленський і Венедиктова повинні визначитися - з ким вони: з державними злочинцями і іноземними аферистами або з багатостраждальним українським народом! Шановні Володимире Олександровичу та Ірина Валентинівна! Вважайте моє це звернення офіційною заявою про злочин!", - написав Ренат Кузьмін.

Раніше Знай повідомляв, що колишній нардеп і соратник Петра Порошенка Давид Жванія заявив, що п'ятий президент з командою захопили владу в 2014 через "купівлю" підтримки в Євросоюзі і завдяки обіцянкам вигоди олігархам. Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

"В країні відбувається повзучий реванш – рейтинг Зеленського падає і до влади знову рветься Порошенко і його оточення. Я не можу на це спокійно дивитися, тому я вирішив дати цю прес-конференцію. Попередити громадян України, щоб вони не робили помилку. Розповісти усім, хто такий Порошенко і його оточення. Це злочинне угруповання, яке з самого початку брала участь у Майдані виключно заради захоплення влади і особистого збагачення", - каже Жванія.

Він зізнався, що в 2014 році теж був соратником Порошенко і вони фінансували Майдан, підігрівали протестні настрої в ЗМІ, зірвали мирні ініціативи влади, вели сепаратні переговори з депутатами Партії регіонів, вели переговори з іноземними посольствами.