В Іркутській області (Росія) помітили незвичайного кота на прізвисько Лакей. Пухнастик катається на мотоциклі зі своїм господарем, і йому не страшні ні висока швидкість, ні шум мотора.

"Рік і п'ять місяців йому. Побачив його в оголошенні, сподобався. Шукав саме такого забарвлення – тигрячого. Вдома його було шкода залишати, і я почав брати його на велосипеді з собою на дачу, на роботу, щоб розважився. А потім почав пробувати возити на мотоциклі. Не боявся нічого", - поділився господар пухнастого байкера Семен Вітязев.

кіт Лакей, скріншот з відео

Чоловік зазначив, що Лакей навіть не випускає його з дому, якщо він не бере його з собою. Семен одягає на вихованця спеціальний нашийник з повідцем і закріплює його на своєму тілі, щоб він був у безпеці. Так він може контролювати і регулювати руху хороброго кошака.

Семен і його кіт-байкер завели акаунт у Instagram під назвою "Два коти на мотаку", де розповідають читачам про свої пригоди.

Бесстрашный кот-байкер

В Иркутской области появился котик-байкер по кличке Лакей. Бесстрашный мурлыка катается на мотоцикле со своим хозяином. Пушистого гонщика не пугают ни высокая скорость, ни шум. Иногда он сам просится в дорогу. Хозяин и его питомец завели инстаграм, назвали его "Два кота на мотаке", и рассказывают о своих приключениях.

Geplaatst door LIFE.ru op Maandag 20 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дивна дружба чихуахуа Ланді та голуба Германа змусить здригнутися серце кожного.

Як повідомляв портал Знай.uа, депутатський кіт зірвав важливе засідання парламенту: шикарний пухнастий хвіст вразив увесь світ.

Також портал Знай.uа писав, як господар експериментує з собакою і пригощає свого улюбленця незвичайними ласощами.