23 липня в Україні буде дуже комфортна погода, з теплими літніми дощиками Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.У більшості регіонів нашої країни температура складе 22-26 градусів вище нуля. На заході – трохи прохолодніше, 18-24 градуси.

Небо крізь крони - фото з відкритих джерел
Небо крізь крони - фото з відкритих джерел

На півдні та сході буде трохи тепліше, однак температура все одно буде достатньо комфортною – 26-29 градусів, часом до 30 градусів вище нуля.Дощі в Україні будуть чергуватися з сонцем. Над частиною нашої країни нависне атмосферний фронт, проте затримався у нас антициклон врівноважить його. Вони очікуються практично по всій території північної і західної України, а також частині центральних регіонів.

Дощі будуть короткочасними.
Що стосується Києва, столиця також буде насолоджуватися комфортними погодними умовами. Тут буде досить тепло – 24-26 градусів вище нуля. Вночі очікується 15-18 градусів. Дощі малоймовірні, однак місцями по столиці вони все-таки можуть пройти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильніше і сильніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.