В Запоріжжі раніше судимий місцевий житель напав на бійця батальйону "Азов" Олега Черевко, який намагався заступитися за дівчину.

Інцидент стався біля продовольчого супермаркету по вулиці Космічній у Запоріжжі. Стан військового стабільно важкий, він у комі. Про це повідомляється на сайт ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

підозрюваний у побитті Черевко, фото zp.npu.gov.ua
підозрюваний у побитті Черевко, фото zp.npu.gov.ua

За даними поліцейських, потерпілий – військовослужбовець, який прибув у Запоріжжя в короткострокову відпустку із зони проведення операції Об'єднаних сил.

Олег Черевко, фото з Facebook
Олег Черевко, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В ході конфлікту чоловік завдав Черевку кілька ударів по голові, після чого він втратив свідомість.

Для з'ясування обставин події співробітники поліції опитали свідків, вилучили та переглянули записи з камер відеоспостереження. Особу підозрюваного вже встановлено. Ним виявився житель Запоріжжя 1991 року народження.

Нападник затриманий, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК. Стаття передбачає позбавлення волі від п'яти до восьми років.

АПДЕЙТ3: Друзі, окремо наголошую - гроші не потрібні. Матеріальний бік на себе взяли бойові побратими. Стан Олега наразі...

Geplaatst door Євген Довгий op Woensdag 22 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 17 липня загинув воїн АТО родом з села Підлісся Тисменицького району Дмитро Гартун.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові банда циган жорстоко побила ветерана АТО за те, що вона не дала їм красти.

Також портал Знай.uа писав, що жінка-сапер пройшла Дебальцеве і продовжує щодня ризикувати собою: "Живі до тих пір, поки нам страшно".