Завдяки любові й лікуванню котик зі страшка, не дуже-то і схожого на кота, перетворився у білу пухнасту королеву котячих.

Інцидент мав місце у Таїланді, про нього розповідає Facebook-сторінка новин про тварин "КОТ".

Хворий кіт, скріншот відео
Хворий кіт, скріншот відео

Життя безпритульних котів на вулиці сповнене великої кількості небезпек: машини, злі люди, інші тварини. Невідомо що саме ховається у минулому цього котика - проте його стан, в якому його принесли до ветлікарні, був украй критичним. Кіт був схожий на дивовижне чудовисько із казки про злих тварин: шубка в лишаях з дуже специфічним запахом, у вухах інфекція, вони запалені, і це навіть відобразилось на їхній формі, одне око дуже збільшене, дуже сухий язичок. Котик не мав почуттів чи інтересу до будь-чого, здавалось, що його принесли до ветеринара помирати.

Проте котику пощастило, ветеринари знали свою справу: їм вдалось повністю вилікувати вушка і проблеми зі шкірою. Хворе око довелось вирізати, проте друге око зберегло свої властивості. Після тривалого лікування котик ожив: він почав знову відчувати радість, захоплення і інтерес до подій навколо. З часом його шубка повністю відновилась: тепер котик абсолютна біла пушинка з лагідним і добрим характером.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скажений кіт пошматував родину львів'ян: як визначити, що у вашого пухнастика вселився "чужий".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіт Алан із Запоріжжя став найкрасивішим пухнастиком світу - час підкорювати Голлівуд.

Також Знай.ua писав, що У Дніпрі шкуродери знущалися над котом тижнями - обмотали дротом і дивилися, як пухнастик гниє заживо.