11:04

У Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, який приїхав на виклик. Правоохоронці приймають всі можливі заходи для затримання зловмисника, який погрожує підірвати гранату.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Полтавській області.

На вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує співробітникам поліції гранатою. З ним ведуть переговори.

источник:irt.pl.ua
источник:irt.pl.ua

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

11:40

Після переговорів чоловік відпустив співробітника кримінальної поліції і замість нього взяв у заручники начальника карного розшуку. Йому надали автомобіль і зараз він разом із заручником рухається по місту.

"Після переговорів зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна, з яким він поїхав на наданому згідно з його вимогами, автомобілі Богдан.Тривають переговори, мета яких змусити зловмисника здатися поліції не завдаючи шкоди ні собі, ні оточуючим"-, повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко.

Копи ввели спецоперацію "Грім". Полтавського поліцейського-заручника обміняли на начальника карного розшуку обласного управління Нацполіції.

Як повідомив в Facebook заступник глави МВС Антон Геращенко, полковник Шиян поїхав в автомобілі "Богдан", який був наданий злочинцеві за його вимогу.

12:03

У Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, тепер він разом з ним прямує в столицю.

Стало відомо, що полтавський терорист їде в сторону Києва. За різними повідомленнями в ЗМІ, чоловік із заручником і гранатою їде на службовому автомобілі ВАЗ-2115 у бік Києва.

Полтавський терорист їде в Київ

Фото: прес-служба поліції у Полтавській області.


12:50

Стало відомо ім'я терориста, який загрожує підірвати себе разом з топ-поліцейським Полтавщини.

Так, стало відомо, що злочинця звуть Скрипник Роман Миколайович. Він 1988 року народження. При в повідомляється, що чоловік раніше брав участь в АТО.

Полтавський терорист був засуджений за двома статтями кримінального кодексу:

- стаття 185 "Крадіжка";

- стаття 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Полтавський терорист (ліворуч), фото: Соцмережі

13:10

Терорист, який загрожує підірвати себе разом з топ-поліцейським Полтавщини висунув свої вимоги.

Так, правоохоронці Полтавщини розповіли, що основна вимога полтавського терориста Романа Скрипника, який взяв у заручники поліцейського - це не садити його у в'язницю. Адже його затримували на викраденні авто.

Відзначимо, що автомобіль із заручником рухався польовими дорогами у Решетилівському районі. Недалеко від розташування зловмисника знаходиться траса на Київ. Раніше повідомлялося, що полтавський терорист має намір їхати в столицю. Чоловік із заручником і гранатою їде на службовому автомобілі ВАЗ-2115.

Роман Скрипник (в куртці) із заручником / фото: Pavlivsky News

Журналісти знайшли соціальні мережі Романа Скрипника і кілька фотографій зі служби:

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Цитати зі сторінки Роману Скрипкіна / скріншот

У МВС повідомляють, що спецоперація із затримання полтавського терориста вже закінчена. Її результати силовики озвучать зовсім скоро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полтавський терорист мчить у бік Києва, копи на хвості.

Як повідомляв Знай. ua, копи назвали ім'я полтавського терориста - ветеран АТО, сидів за збут наркотиків.

Також Знай. ua писав, що Полтавський терорист Скрипник озвучив вимоги, Зеленському це не сподобається.