У четвер, 23 липня, стало відомо, що у пункті пропуску "Старокозаче" на кордоні з Молдовою в Одеській області, прикордонники виявили предмети з радянською та російською пропагандою у чоловіка в багажнику авто. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби.

Напередодні під час перевірки автомобіля, яким повертався з Молдови українець, прикордонники звернули увагу на нервову поведінку. Вони вирішили влаштувати поглиблений огляд машини.

медаль Жукова, фото dpsu.gov.ua
медаль Жукова, фото dpsu.gov.ua

конфісковані гроші, фото dpsu.gov.ua
конфісковані гроші, фото dpsu.gov.ua

портрет Путіна, фото dpsu.gov.ua
портрет Путіна, фото dpsu.gov.ua

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прикордонно-митна група виявила у багажнику прапори з символікою СРСР, з гербом РФ, картини з символікою РФ, картини із зображенням президента РФ Володимира Путіна, картини з зображеннями військової техніки країни-агресора, наклейки, нагороди, а також значну суму коштів в іноземній валюті.

Взаємодіючі структури вже поінформовані про ситуацію, що виникла. За участю співробітників СБУ з'ясовуються всі обставини для прийняття правового рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі вчителька молодших класів заробила догану від керівництва за використання радянської символіки в листівках для батьків.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці незадоволені перейменуванням вулиць і процесом декомунізації в країні.

Також портал Знай.uа писав, що колишня народна депутатка Ірина Фаріон розкритикувала Володимира Зеленського, а також його оточення, яке не бажає позбавитися від російської мови.