Правоохоронці знайшли автомобіль "полтавського терориста" Романа Скрипника, який захопив у заручники співробітника поліції.

Відповідне відео з місця опублікував телеканал UA:Полтава.

Рошуки самого "терориста" дос тривають. Скрипник втік в лісосмугу, повідомив виданню kg.ua прес-офіцер Полтавського облуправління поліції Роман Гришин.

Крім поліцейських в розшуку Романа Скрипника беруть участь бійці Національної гвардії, кінологи з собаками і фахівці з квадрокоптерами. Також вирішується питання про залучення до розшуків гелікоптерів.

В пошуку "полтавського терориста" також бере участь заручник Скрипника - капітан поліції Віталій Шиян, який звільнився з полону.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Штаб з пошуку Скрипника розгорнуто в селі Великий Байрак Миргородського району.

Нагадаємо, 23 липня у Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники співробітника поліції, який приїхав на виклик. На вулиці Остапа Вишні проводилася спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинив опір і погрожував співробітникам поліції гранатою.

Після переговорів чоловік відпустив співробітника кримінальної поліції і замість нього взяв у заручники начальника карного розшуку та поїхав на поліцейській машині в сторону Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, "полтавський терорист" Скрипник відпустив заручника і втік до лісу

Також Знай.ua писав, поліція Полтави проводить спецоперацію по затриманню злочинця, який взяв у заручники поліцейського