Поліція Полтави проводить спецоперацію по затриманню злочинця, який взяв у заручники поліцейського і дістав гранату. Як повідомляє прес-служба обласної поліції, зараз з чоловіком ведуть переговори.

"На вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть переговори", - йдеться в повідомленні.

У МВС підтвердили, що чоловік з гранатою взяв в заручники поліцейського.

Копи ввели спецоперацію "Грім".

Заступник голови МВС Антон Геращенко розповів, що біля будівлі адміністративного суду працівники карного розшуку наздоганяли автовикрадача. Він схопив за руку співробітника поліції і дістав гранату РГД-5.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Полтавського поліцейського-заручника обміняли на начальника карного розшуку обласного управління Нацполіції.

Як повідомив в Facebook заступник глави МВС Антон Геращенко, полковник Шиян поїхав в автомобілі "Богдан", який був наданий злочинцеві за його вимогу.

"Після переговорів, зловмисник змінив на утримуваного працівника карного розшуку начальника УГРО ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна, з яким поїхав на наданому згідно з його вимогами транспортному засобі у напрямку виїзду з міста", - повідомляють у Департаменті.

Наголошується, що на місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби.

Також з'явилася інформація, що машина злочинця рухається у бік Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві підозрілий пакет на зупинці паралізував Лісовий масив, копи бояться вибуху.

Як повідомляв Знай. ua, у Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати.

Також Знай. ua писав, що у Полтаві терорист із заручником тікає на машині, граната під рукою.