За підсумками деклараційної кампанії у 2020 році в Україні з'явилося майже 8 тисяч осіб, які задекларували доходи в розмірі понад 1 млн гривень. В порівнянні з минулим роком кількість таких громадян зросла на 3 тисячі.

Про це повідомляє прес-служба Державної податкової служби в соцмережі Facebook.

У загальному мільйонерами задекларовано отриманий дохід у сумі 68,3 млрд гривень і визначено до сплати майже 2 млрд гривень податкових зобов'язань.

Уточнюється, що найбільшу кількість мільйонерів, які подали декларації, проживає в Києві – 40% від загальної кількості (3242 людини), Дніпропетровській та Харківській областях – 8% (616 людей) і 7,4% (593 людини) відповідно.

Рекордну суму своїх податкових зобов'язань до сплати в бюджет (з ПДФО та військового збору) зобов'язали киянина. Він повинен заплатити 304 млн гривень.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому три людини вказали доходи в сумі понад 1 млрд грн. Це два жителя Києва і один з Дніпра.

💥 Отримані у минулому році доходи понад 1 млн грн задекларували майже 8 тис. громадян За підсумками деклараційної...

Geplaatst door Державна податкова служба України op Dinsdag 21 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній глава Національного банку України Яків Смолій вказав у своїй електронній декларації близько 120 мільйонів гривень на банківських рахунках, 41 об'єкт нерухомості та ряд іншого цінного майна.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий глава НБУ Шевченко додав годинник Rolex і 100 мільйонів у декларацію – українці оніміли.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Разумков розповів, куди дівав сімейну мережу ломбардів: вся справа в дружині.