Українці придбали в супермаркеті торгової мережі Veles хлібобулочний вироб, в якому був знайдений потенційно небезпечний металевий предмет, схожий на цвях.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный список", який публікує скарги споживачів на неякісні товари та магазини, які їх продають.

"Наша вже постійна рубрика - метал у випічці. На цей раз відзначився #Veles на 12 кварталі. Будьте уважні не тільки, коли купуєте, але і коли їсте щось - такими «сюрпризами» легко травмуватися", - йде мова в оригінальному дописі.

До посту прикріплено дві фотографії, на яких можна роздивитися цвях чи шуруп.

Цвях у випічці, фото Telegram
Цвях у випічці, фото Telegram

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що гострий металевий предмет у продуктах харчування може серйозно нашкодити здоров'ю. На жаль, зламаним зубом справа може не обмежитися - чужорідний предмет може пошкодити органи травної системи і навіть, потенційно, призвести до летального результату.

Пампушка і цвях, фото Telegram
Пампушка і цвях, фото Telegram

На жаль, споживачі не вказали, чи це були пампушки від якогось незалежного виробника, чи випечені власне у супермаркеті. Те, що додаткова інформація не була надана, дає підстави схилитися до другого варіанту, але це не точно.

Також не повідомляється, чи поскаржилися покупці адміністрації магазину та якою була її відповідь.

Інцидент мав місце у місті Дніпро, у магазині на 12-му кварталі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гурмани не оцінять - в популярному супермаркеті "завівся" запліснілий сир.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни обурені захмарними цінами на гречку, ціни на крупи підняли вдвічі.

Знай.uа писав, на полицях в "Сільпо" оселився запліснявілий хамон, такого "делікатесу" гурмани ще не бачили.