У п'ятницю, 24 липня, у Львівській області чоловік хотів нелегально перетнути державний кордон у напрямку Польщі в камуфляжі українського прикордонника. Правоохоронці затримали іноземця. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Вчора, під час патрулювання ділянки відділу "Рава-Руська" наряд охоронців кордону виявив чоловіка у схожому на їх камуфляжі. Прикордонники Львівського загону рушили перевірити, що це за "колега" неспішно йде в бік Польщі. Чоловік виявився громадянином Латвії. Каже, камуфльований одяг йому подарувала його дівчина-українка. Спроба скористатися подарунком коханої, щоб непомітно обійти пункт пропуску, провалилася", - сказано в повідомленні.

Прикордонники, фото: СБУ
Прикордонники, фото: СБУ

Прикордонники оформили на правопорушника адмінпротокол за спробу незаконного перетину державного кордону України.

"Крім того, при огляді речей псевдо-військового, знайшли пакетик з сіро-зеленою речовиною. Інформацію про виявлене у латиша "зілля" надали співробітникам Нацполіції для реагування за компетенцією", - уточнили в ДПСУ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у пункті пропуску "Старокозаче" на кордоні з Молдовою в Одеській області, прикордонники виявили предмети з радянської та російської пропагандою у чоловіка в багажнику авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, стрибун "викинувся" з корабля, щоб отримати страховку, а отримав штраф за порушення кордону.

Також портал Знай.uа писав, на Донбасі незаконні збройні формування РФ блокують перетин лінії розмежування в напрямку тимчасово окупованій території України (ВОТУ).