В Росії відреагувала на заяву президента України Володимира Зеленського про необхідність розшифрування мінських угод. Так, в Кремлі запевнили, що в додатковому тлумаченні дані документи не потребують, адже в них все дуже просто написано.

Про це заявив прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

"Протягом кількох останніх місяців важко було не звернути увагу на послідовну лінію Києва, на різних рівнях спрямовану на, якщо не розмиття, то на те, щоб піддати множинним питанням мінський комплекс заходів, який є наріжним каменем в процесі врегулювання… Важко сказати, що там можна розшифровувати, тому що написано все досить просто. І документ містить вичерпні формулювання. Контакти будуть продовжуватися", - сказав він.

Дмитро Пєсков, фото: championat.com
Дмитро Пєсков, фото: championat.com

Варто зауважити, що раніше український лідер заявив, що необхідно розшифрувати кожний пункт мінських угод, щоб зрозуміти, що саме може виконати українська сторона.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Кожен раз, просто читаючи пункт, кажучи про те, що заборонено зброю, використання, хто відповідає - це ціла історія. Ми хочемо дрібниці, і в дрібницях будуть відповіді на всі питання", - тоді сказав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, СБУ обшукує "Велюр" Тищенко, ексклюзивні кадри з місця.

Як повідомляв Знай. ua, на журналістів Bihus.Info відкрили кримінальну справу після скандального розслідування.

Також Знай. ua писав, що українських політиків засікли на перевищенні швидкості: чи заплатили вони хоч один штраф