22-річна студентка з Болгарії Андреа Іванова зробила собі приблизно 20 ін'єкцій у губи заради схожості з зовнішністю всесвітньо відомої ляльки Барбі.

Джерело: британське видання Daily Mirror.

Так, за словами пишногубої дівчини, 28 квітня вона в черговий раз вколола в губи гіалуронову кислоту. Також Андреа зізналася, що бажає і далі змінювати свою зовнішність, у тому числі збільшувати губи. Знімками своєї трансформації вона ділиться на сторінці в соціальній мережі Instagram під ніком @andrea.andrea345.

Андреа Іванова, скріншот Instagram

"Лікарі вважають, що мені час зупинитися, але я хочу, щоб губи стали ще більше. Мій доктор згоден робити мені ще ін'єкції, але мені потрібно почекати як мінімум пару місяців до наступної процедури. Мені дуже подобаються мої нові губи, незважаючи на те, що після ін'єкцій мені важко їсти. Не впевнена, що у мене найбільші губи в світі, але, думаю, вони одні з найбільших", - сказала дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Варто відзначити, що Андреа почала експериментувати зі своєю зовнішністю ще в 2018 році та ходила на процедури мінімум раз на місяць. Вона регулярно збільшувала губи, а також зробила операцію зі збільшення грудей. Дівчина стверджує, що з дитинства мріяла виглядати як лялька Барбі. Однак користувачі мережі заявляють, що Андреа більше схожа на Даффі Дак або Лох-неське чудовисько.

Андреа Іванова, скріншот Instagram

Сама Андреа задоволена своїм вибором і вважає, що люди мають право виглядати так, як вони хочуть, навіть якщо їх зовнішній вигляд не відповідає загальноприйнятим стандартам краси.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дівчина перетворила себе на ляльку Барбі за $150 тисяч.

Як повідомляв портал "Знай.ua", приваблива жінка зацікавила правоохоронні органи Камбоджі своїми відвертими знімками.

Також "Знай.ua" писав, які принципи легендарної Коко Шанель зроблять вас справжньою леді.