У Києві невідомий розстріляв двох іноземних студентів, поранивши останнім ноги. Наразі правоохоронці розпочали два кримінальних провадження та з’ясовують усі обставини події.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, близько третьої ночі до поліції Києва надійшло повідомлення від лікаря, що до медичного закладу звернулося двоє іноземців з вогнепальними пораненнями ніг.

"Поліцейські встановили, що потерпілі отримали поранення о 21:30 на вул. Коновальця, що в Печерському районі столиці. Під час конфлікту невідомий кілька разів з вогнепальної зброї вистрілив у бік чоловіків, в результаті чого двоє 20-річних студентів отримали незначні поранення ніг", - йдеться в повідомленні.

Фото з місця події

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті потерпілі самостійно звернулися до лікарняного закладу, щоправда, один з них відмовився від надання йому медичної допомоги. Від написання будь-яких офіційних заяв потерпілі також відмовилися.

На місці вчинення злочину поліцейські провели ряд першочергових слідчих дій. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини скоєного та осіб, причетних до цього.

Нагадаємо, що під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка: "Біжи, синку, рятуйся!"

Як повідомляє портал Знай.ua, у Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати.