Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 64,5 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 26 липня, в країні кількість заражених швидко перевалила за 64 тисячі. Зафіксовано 15 нових летальних випадків та ще 310 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу виявили понад 900 нових інфікованих.

"26 липня (станом на 9:00) в Україні 64 849 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1605 летальних, 35 807 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 920 нових випадків. Загалом проведено 963 641 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 310 пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Львівська та Рівненська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшла майже тисяча повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 115,5 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 26 липня 2020 року до Центру надійшло 986 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 115 882 повідомлення про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пасажири "Укрзалізниці" розповіли про поїздки в умовах пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у 12 футболістів клубу "Ураган" виявили covid-19.

Також "Знай.ua" писав, що українська влада працює над забезпеченням громадян вакциною від коронавірусу.