Президент України Володимир Зеленський зв'язався з лідером Російської Федерації Володимиром Путіним. В ході телефонних переговорів обговорювалося припинення вогню на Донбасі. Про це йдеться на сайті Кремля.

Як повідомляється, була констатована необхідність підвищення ефективності переговорних зусиль у рамках мінської Контактної групи. Дана позитивна оцінка погодженням на засіданні Групи 22 липня додаткових заходів щодо припинення вогню, які вступають у чинності з 27 липня. Акцентована важливість безумовного дотримання цих домовленостей учасниками конфлікту.

З російської сторони підкреслено пріоритетність реалізації прийнятих лідерами «нормандського формату» рішень, в тому числі за підсумками саміту в Парижі в грудні 2019 року.

Зеленський і Путін обговорили додаткові заходи по припиненню вогню і підкреслили важливість їх дотримання.

Президенти також обмінялися думками з ситуації навколо пандемії коронавіруса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського просять не їздити більше з офіційними візитами, тільки до Путіна.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві герої парковок оголосили війну евакуаторам.

Знай.uа писав, шахтарі вимагають від Зеленського розглянути петицію про відставку Геруса.