У штаті Вірджинія, Сполучені Штати Америки стався курйозний випадок: стомлений спекою ведмідь заліз у дитячий басейн, який стояв біля будинку. Цей інцидент вдалося записати на камеру. На щастя, ніхто не постраждав - клишоногий просто подрімав пару годинок у прохолоді і пішов собі геть.

Про це написала свідок подій і власниця басейну Регіна Келлер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Він (ведмідь - ред.) ходив по задньому двору, потім підійшов до басейну, занурив туди свою лапу, а потім забрався у басейн й ліг. Він виглядав таким задоволеним", – розказує Келлер.

Ведмідь у дитячому басейні, фото Facebook
Ведмідь у дитячому басейні, фото Facebook

Розбудити клишоногого змогло лише повернення онуків жінки, які підходили до будинку із собаками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Весь час, поки ведмідь спав, бабуся могла спостерігати за ним, сидячи на стільці біля дверей будинку - схоже, жінка була впевнена у власній безпеці. Келлер дуже зраділа, що змогла зняти тварину на камеру та зробити кілька знімків.

We definitely need a bigger pool!

Geplaatst door Regina Keller op Zondag 19 juli 2020

Зовсім не так благополучно закінчився дечим подібний випадок в Індії. Там поранений ведмідь напав на таксиста, який зупинився, щоб зробити з них селфі. У наслідок нападу чоловік помер. Свідки події не зважилися допомогти Прабгу Бхатару. Один з них спробував кинути у ведмедя важким предметом, але це тільки більше розлютило звіра.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чим займаються дикі ведмеді в гостях: відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, З пивом, цигаркою, верхом на ведмеді та з крокодилом у руці — топ-15 найбільш небезпечних фотографій з дітьми.

Також Знай.ua писав, що Білі ведмеді виявилися зовсім не білими.