Ужгородське СІЗО – рай для затриманих. Арештанти почувають себе краще, ніж деякі українці на волі - телефони, столи із вечерею, ірландське віскі, чеське пиво і селфі!

Про це пише журналіст Віталій Глагола у своєму телеграм-каналі.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Якщо ви думали, що ті, хто потрапляє в ужгородський слідчий ізолятор – сидять в камерах, сумують і думають про свою погану поведінку – ви помилялись. Ці фото зроблені не десь у квартирі, а у камері затриманих в Ужгороді. Бачите нари позаду?", - зазначає Глагола.

Душа компанії затриманих - Євген Дребітко на прізвисько "Женя Білий".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А головного героя ви впізнали? У центрі Євген Дребітко на прізвисько "Женя Білий". Фігурант справи про наїзд на поліцейського на посту у Нижніх Воротах і вимагання в Ужгороді", - додає автор.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Теоретично - вони вже 5 місяців (із 21 березня) сидять в одиночних камерах, а як на практиці - бачите на фото.

Так от, поки Міністр юстиції Денис Молюска заявляє про платні сертифікати у СІЗО - в Ужгородському слідчому ізоляторі керівництво їх давно продає. Хоч і неофіційно;) Бо накрити таку поляну без їх відома, а ще й зібратись усім в одній камері - нереально.

"Цікаво, скільки коштує такий комерційний пакет - віскі, коньяк, пиво, вечеря і телефони із інтернетом в Ужгородському СІЗО?", - задається питанням автор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми писали, цілодобова охорона, ресторанне харчування і 12 тисяч за "нари": мер отримав "подарунковий тур" у елітне СІЗО.

Як повідомляв Знай. ua, на запорізькому курорті дітки відірвалися "по-дорослому" – отруїлися пивом і потрапили за ґрати.

Також Знай. ua писав, що які ще ресторани працювали в Києві під час карантину .