Стало відомо про те, що в Запоріжжі боєць «Азова» Олег Черевко, на якого невідомий зловмисник напав поблизу місцевого супермаркету, помер. Лікарі боролися до останнього, але, на жаль.

Таким чином, повідомляється, що деякий час тому, сестра хлопця повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі про те, що він помер. Лікарі не змогли його врятувати після бійки, яка сталася з абсолютно незнайомим чоловіком.

У Запоріжжі помер боєць Азова, фото: соціальні мережі

Всього цього можна було уникнути, але доля розпорядилася по-іншому. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі поблизу одного з супермаркетів побили бійця. У мережі з'явився ролик з моментом бійки.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Стався цей інцидент в Комунарському районі міста Запоріжжя, поруч з одним з супермаркетів. Чоловікові, який був побитий і згодом помер, було 29 років.

Як виявилося, Олег Черевко є бійцем батальйону «Азов», а почалася бійка з того, що він зробив зауваження іншого чоловіка, який відкрито почав чіплятися до дівчат, хоча, їм це явно не подобалося.

Після цього, боєць «Азова» отримав сильний удар по голові. Все потрапило на камеру спостереження.

Ймовірного винуватця смерті героя відпустили з суду за 40 тисяч гривень. Про це повідомив лідер Нацкорпусу Андрій Білецький.

Нагадаємо, що у Красноярську, в Росії, учні гімназії №15 звірячому побили восьмикласницю. все стало Відомо після того, як відео побиття потрапило в соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною. Жінка повідомила, що в поліції прийняли заяву, однак відпустили нападника, а їй вказали на двері.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Києві п'яні підлітки побили перехожих. Це пригода сталася на столичній Борщагівці.