В Чорноморську на одному з місцевих пляжів туристка, забувши, ймовірно, про сором, влаштувала собі інтимну стрижку просто в морській воді.

Відповідний відеоролик з цим оприлюднили в Telegram-каналі Xydessa.

Так, на кадрах, які встигли відзняти відвідувачі одного з пляжів Чорноморська, можна помітити, як дівчина стоїть по коліна у воді та водночас видаляє зайве волосся з-під рук. А вже через деякий час і зовсім почала вимивати своє найінтимніше місце.

Скріншот з відео

Варто зауважити, що туристка займалася інтимною гігієною просто на очах у людей, які також знаходилися на пляжі та купалися. Що вимусило піти на такі крайні міри дівчину, наразі невідомо.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то вони доволі скептично віднеслися до даного ролику та запевнили, що це негігієнічно стосовно інших людей, а дехто і зовсім зауважив, що це - бридко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі чоловік викупав Мустанга в морі, туристи надули губи

Як повідомляв портал "Знай.uа", Труханів ввів в Одесі "сухий" закон через карантин, справа в море.

Також Знай.uа" писав, що "Україна йде на роботу" - озвучений план щодо зняття карантину, інфографіка.