На Запоріжжі невідомі побили пенсіонера тільки через те, що останній намагався захистити черешню. Наразі чоловік знаходиться у лікарні, а правоохоронці розшукують нападників.

Про це повідомляє місцеве видання "Mv.org".

Як відзначаються, інцидент мав місце в селищі Шелюги. Саме там й побили місцевого жителя, який намагався захистити врожай черешні від невідомих.

"Мій чоловік заступив на охорону саду, сидів, клеїв камеру для велосипеда. Все, що пам'ятає - удар по голові і темрява", - розповідає жінка потерпілого.

Зокрема, пенсіонера врятував його товариш, який приїхав на ділянку, аби перевірити цілісність врожаю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я приїхав на свою ділянку і побачив, неподалік червону "Таврію". Відкрито було двоє дверей і багажник. Коли пасажири авто побачили мене, то дуже швидко стали виїжджати. Я кинувся за ними. В машині були три людини - двоє чоловіків і дівчина. А коли виїжджав за авто, боковим зором побачив, що хтось лежить в стороні", - розповідає знайомий побитого.

Фото побитого пенсіонера

За словами чоловіка, коли він підійшов ближче, то помітив нікого не іншого як свого товариша, який вже був побитий та без свідомості. В результаті він викликав правоохоронців та медиків.

Відзначається, що це вже не перший такий випадок, і за цим побиттям стоїть, ймовірно, місцевий бандит – "Череп".

"Розумієте, це не перший такий випадок. Той, хто напав, досить відомий в Якимівці. Кличка у нього говорить – "Череп". Всі знають, що він бандит, але зупинити його не можуть, тому що родичі у нього непрості. Ось і цього разу в машині було три людини, а поліція чомусь опитує тільки одного. Так, дивись, виявиться, що Віктор сам себе побив і тягнув кудись",- на умовах анонімності розповідає нам ще один житель Шелюги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві неадекватна жінка вчинила спробу підпалу житлового будинку.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові дівчина втекла від чоловіка і брата тиранів.

Як повідомляв Знай. ua, у Франківську врятували п'яного чоловіка з розбитою головою, впав, отямився – крапельниця.