Народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина, погроз якої так боїться президент Володимир Зеленський, і якій раніше суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання через ці "погрози", кличе українців на акції протесту проти запровадженого на Донбасі "режиму тиші".

Відповідне відео вона записала і виклала в соцмережах

Софія Федина звернулася до військових, медиків, волонтерів і небайдужих громадян і закликала їх сьогодні о 19:00 вийти на мітинг під Офіс президента у Києві, а також на головні площі у своїх містах, містечках і селах, та висловили свою позицію, ставши на захист нашого війська.

"Ми розбудовували нашу армію і сьогодні ми готові її захищати. Вам не заборонити нам тримати оборону", — сказала Федина.

Сьогодні, 19.00, де б ти не був. #Треба_встати_і_вийти! І виступити на захист нашого війська! Київ- офіс...

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Sofiya Fedyna op Maandag 27 juli 2020

У той же час, лідер "Європейської солідарності " Петро Порошенко разом з сім'єю сьогодні вилетів до турецького Бодруму, де в минулому році відпочивав Зеленський. Про це повідомляє видання "Страна" , посилаючись на свої джерела

Нагадаємо, українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'ю Зеленського.

Українська патріотична спільнота з Харкова "Фрайкор" зробила заяву, в якій було вказано на недосконалість нового так званого перемир'я на Донбасі.

Українські патріоти зазначили, що "з 27 липня починається чергове, соте-двухсотое перемир'я. Воно нічим не відрізнятиметься від попередніх. І результат цього перемир'я буде такий, як завжди — смерть і поранення українських воїнів".

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі бойовики перед припиненням вогню почали жорсткий наступ – стріляють з усього, що мають.

Також Знай.ua писав, до Києва евакуювали поранених посіпаками Путіна захисників України