На Львівщині сталася жахлива аварія: уламки розкидані по всій дорозі, на місце ДТП виїхали три "швидких", постраждали неповнолітні.

У понеділок, 27 липня, у Львівській області неподалік від міста Буськ зіткнулися автомобілі "Нива" і Lexus. Про це повідомляє Varta1.

За попередніми даними, в аварії постраждали двоє дітей і водій іномарки. Чоловік перебуває у важкому стані.

На місце ДТП прибули три швидкі, людям надають допомогу. Співробітники ГСЧС розпізнають машину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомили в прес-службі ДСНС, після зіткнення автівки зачепили ще й вантажний автомобіль "RENAULT Magnum".

Зазначається, що водія і трьох пасажирів автомобіля Lexus з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до Бродівської центральної районної лікарні:

"Внаслідок ДТП травмовано водія і трьох пасажирів автомобіля "Lexus", а саме: водія, 1972 року народження; дівчину 2004 року народження; хлопця 2007 року народження, а також жінку 1973 року народження, яких із політравмами госпіталізовано в реанімаційне відділення Бродівської центральної лікарні".

Зазначається, що рятувальники відключили акумуляторні батареї на обох автомобілях та за допомогою гідравлічного обладнання деблокували потерпілого водія з Lexus.