Улюблена для відпочинку багатьох українців сонячна Болгарія спростила в'їзд в країну. Є лише одна умова - необхідна наявність негативного тесту на коронавірус. Про це повідомляє Reuters.

Уряд Болгарії спростив в'їзд для громадян деяких країн за умови, що туристи будуть мати негативний тест на COVID-19. Зокрема нові правила від Міністерства охорони здоров'я Болгарії стосуються й українців.

Болгарія, фото www.booking.com/
Болгарія, фото www.booking.com/

Так, туристи з України зможуть в'їжджати до Болгарії з 30 липня при наявності негативного тесту на коронавірус, зроблений за 72 години до прибуття.

З 28 липня Болгарія буде приймати громадян балканських країн, а також Молдови, Ізраїлю та Кувейту при тих же умовах.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відпочинок, фото Pixabay
Відпочинок, фото Pixabay

Болгарія прагне відновити свої чорноморські курорти, на які в цьому році не змогли прибути іноземці в результаті пандемії.

Крім активного відпочинку або засмаги на пляжі, у Болгарії кожен зможе ознайомитися з культурною та природною спадщиною місцевості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, привітна Туреччина, розкішна Чорногорія і доступна Албанія - для в'їзду українців відкрили 23 країни.

Як повідомляв Знай.uа, для українців відкрили вже 25 країн - куди можна поїхати на відпочинок за кордон.

Знай.uа писав, курортна Кирилівка переплюнула Туреччину "золотим" відпочинком - зарплати вистачить на пиво і два бичка.