У Сполучених Штатах Америки відбулася вельми цікава історія, якій можуть позаздрити, але не довго, справжні жаднюги. Бізнесмен з Майямі Девід Хайнс придбав шикарний спорткар марки Lamborghini Huracan 2020 року випуску на гроші, які він отримав від держави у рамках програми допомоги підприємствам в умовах епідемії COVID-19.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню видання NBC News.

За інформацією журналістів, тепер Девіду "світить" 30 років в'язниці і великий штраф. Бізнесмен запросив у банку 13,5 мільйона зелених в якості допомоги від держави. Банк схвалив йому суму в 3,9 мільйона доларів.

Lamborghini Huracan 2020, скріншот: YouTube
Lamborghini Huracan 2020, скріншот: YouTube

Цікаво, що в тому разі, якби Девід спрямував кошти на виплату зарплати своїм працівникам, міг не повертати позичену суму. Однак підприємець вважав за краще купити за 318 тисяч доларів престижний спортивний автомобіль. Федеральна прокуратура висунула йому звинувачення у банківському шахрайстві.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З'ясувалося, що документи для банку він підробив. Більшість його "співробітників" існували тільки на папері. Також отримані державні гроші він витрачав на придбання предметів розкоші і послуги в магазинах і на курортах Майамі. Авто і всі кошти на рахунку американця конфіскували. Йому загрожує позбавлення волі строком до 30 років і штраф у розмірі одного мільйона доларів.

Також варто нагадати нашим читачам, що всесвітньо відомий французький виробник високопродуктивних авто прийняв рішення вийти з зони комфорту і розширити аудиторію потенційних клієнтів. Компанія представила компактний електрокар, який отримав назву Bugatti Baby II.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, BMW презентувала "дуже чорний" кросовер: надсучасна новинка за $120 тисяч.

Як повідомляв Знай.uа Bugatti представила найдешевший електрокар: розетка і нічого зайвого.

Знай.uа писав, дніпровський Маск оголосив війну шикарним Lamborghini і Maserati - стілець на коліщатках.