Українська телеведуча задекларувала більше 261,6 мільйона гривень доходу. Про це розповіли у прес-службі Державної податкової служби України.

За даними служби топ-рекордсменами, які задекларували значні суми доходів також були футболіст і співак. Проте їх імена не озвучили.

Наголошується, що футболіст задекларував 24,5 мільйона гривень, а співак – 15,3 мільйона гривень.

Українські знаменитості в цілому задекларували майже 766 мільйонів гривень доходу за 2019 рік. В основному відомі люди артистичного та художнього профілю зареєстровані приватними підприємцями. Однак часом вони подають декларації про майновий стан і доходи.

Так, публічними особами за підсумками минулого року задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі понад 56 мільйонів гривень, військового збору – майже сім мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

💥 Зірки естради, музиканти, шоумени, популярні ведучі та спортсмени задекларували доходи, отримані у 2019 році, на...

Geplaatst door Державна податкова служба України op Dinsdag 28 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мільйони безробітних українців отримають відразу по 7-8 тисяч на руки.

Як повідомляв Знай. ua, брудну яму Іллі Ківи показали українцям, секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах.

Також Знай. ua писав, що Мендель на карантині заробляє в рази більше, ніж сам Зеленський.