Українські Герої вражають своєю стійкістю, мужністю і феноменальною силою духу. Причому вони дивують героїзмом не лише на передовій, але і в житті. Про один з таких випадків розповіла офіційна сторінка 95 штурмової бригади. Бригада розповіла про одного з бійців своїх лав, який зміг підкорити Говерлу. Але ще не так давно він лежав у комі.

Дмитро Трібой – уродженець Білої Церкви. Довгий час він захищав нашу землю від проросійських терористичних сил. У 2017 році Дмитро отримав поранення в голову від ворожого снайпера. Його негайно госпіталізували до лікарні, і довгий час боролися за його життя. Лікарі були скептично налаштовані. Трібой був у комі, і пролежав у ній 5 днів. Медики вважали, що Дмитру буде дуже складно повернутися до нормального життя. Однак він зміг.

фото Facebook

фото Facebook

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото Facebook

Дмитро не тільки “видряпався”, але і дійсно зміг реабілітуватися. Його чекав тривалий і дуже важкий курс реабілітації. Він заново вчився писати, ходити, говорити. І у нього вийшло. Він – справжній воїн. Дмитро зміг відновитися і навіть підкорив найвищу точку України – пік Говерли. Сила духу українських вояків просто чудова, і заслуговує поваги.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі проводили в останню путь побитого до смерті бійця Азова - море квітів, свічки і сльози мужніх

Нагадаємо, раніше В Дніпрі звір побив ногами беззахисну жінку - Філатов обіцяє гроші за голову покидька

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'янку побили на зупинці, постраждала за доброту - "Завадила пограбувати перехожу"