Росія повернула Україні без розгляду ноту протесту щодо параду в окупованому Криму. Російські дипломати вирішили особливо не підбирати виразів для відповіді Києву.

28 липня Міністерство закордонних справ України передало до Росії ноту протесту через так званий військово-морський парад підрозділів Чорноморського флоту Росії, який провели у Севастополі 26 липня.

У російському дипломатичному відомстві заявили, що Росія сама вирішує, де їй проводити морський парад. Ппро це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на російське МЗС.

"Російська Федерація, будучи суверенною державою, має право організовувати на своїй території паради, святкування та інші заходи на свій розсуд, без погодження з іноземними державами", – заявили в МЗС Росії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Більш того, в МЗС РФ порекомендували Україні "позбутися ілюзій і звикнутися з думкою, що Крим іта Севастополь — невіддільна частина Росії".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму

Як повідомляв портал Знай.ua, в окупованому Криму знайшли мертвим трирічного сина в'язня Путіна

Також Знай.ua писав, Пєсков розповів про реакцію Путіна на слова Зеленського