В Україні незабаром знизиться температура повітря. Люди, які погано переносять спеку, нарешті можуть вдихнути на повні груди і відпочити від виснажливого спеки. Синоптик Наталка Діденко повідомляє, що вже завтра на півночі України очікується значне зниження температури повітря. З 30-34 градусів завтра похолодає до 25-28 градусів вище нуля. На сході і півдні поки збережеться достатньо спекотна погода. Однак уже в найближчий час похолодання прийде і туди. Також буде жарко в центральній Україні, до +33 градусів.

хмара на небі Вінниччини, фото facebook
хмара на небі Вінниччини, фото facebook


У четвер можливі сильні грозові дощі зі зливами, місцями з градом. Особливо слід боятися негоди багатостраждальної західній Україні. Пізно ввечері дощі варто очікувати і на півночі, в центрі, і навіть в Харківській області. На півдні і сході збережеться суха і безхмарна погода.

У столиці очікується короткочасний сильний дощ, який може пройти в окремих районах правобережної частини. Температура повітря опуститься до +26…+28 градусів. Це ще не межа. 31 липня та 1 серпня можливо більш суттєве похолодання, до +21 градуса.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Стихія відрізала Хмельницький від світу, без газу, світла і по коліно у воді

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

портал «Знай.uа» писав, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

портал «Знай.іа» писав, що На курорті під Запоріжжям чоловіка віднесло у відкрите море - зламане весло і самотність