ОВЕН

Діти швидко ростуть, от і ваші старші нащадки можуть попсувати вам нерви. Проблеми з ними триватимуть досить довгий час, але благополучно вирішаться, принесуть цінний досвід. Також в цей день комусь із друзів може знадобитися ваша моральна чи матеріальна підтримка. Будьте милосердні по відношенню до людей в цілому і особливо близьким.

ТЕЛЕЦЬ

30 липня вас переповнюватиме енергія і бажання встигнути все і відразу. Але краще витрачати її розумно та не діяти “на емоціях”. Якщо вам зададуть незручні питання, не поспішайте відповідати на них відразу — пізніше вам може прийти на розум більш оригінальний відповідь, який буде збивати з пантелику опонента. “Прокачуйте” дотепність — придасться.

БЛИЗНЮКИ

Вас чекає чудовий настрій, і подолання дрібних труднощів здасться сущою нісенітницею. До того ж, кожна ваша маленька перемога принесе за собою значну винагороду. Також у цей день можна подорожувати і заводити нові знайомства.

РАК

Коло ваших знайомств може суттєво розширитися в цей день — зірки говорять, що ви потрапите в новий колектив однодумців. Також цей день сприятливий для розширення кругозору, розвитку власного бізнесу. А ось в любовній сфері краще “зачаїтися” і не приймати ніяких серйозних рішень — положення зірок може спровокувати конфлікти або навіть скандал.

ЛЕВ

В цей день вся увага на роботі буде звернено до вас. Можливо, нагряне несподівана перевірка, яка поставить на вуха весь офіс. Але панікувати, або навіть взагалі переживати якимось чином не варто. Швидше за все, ви опинитеся саме тим суперменом, хто врятує ситуацію.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ДІВА

Не слід надто поширюватися про свої плани. Хтось може скористатися отриманої вами інформацією, щоб перешкодити втілити їх у життя.

ТЕРЕЗИ

Вам варто зберігати у таємниці свої стратегічні плани. Не розповідайте колегам того, що вони можуть використовувати проти вас. Грошовий потік може прийти з несподіваних джерел: солідна премія, повернення старих боргів, можливість підробити.

СКОРПІОН

У цей день може вигідно розширитися ваш коло знайомств. Ви примудрилися не тільки підтримувати відносини з давніми знайомими, але і знайти багато нових, які змінять ваше життя на краще.

СТРІЛЕЦЬ

Вільні представники знаку отримають шанс завести цікаві контакти і влитися в впливову компанію. Сімейним Стрільцям цей день потрібно провести в колі сім'ї.

КОЗЕРІГ

Доведеться приймати важливі рішення і брати на себе відповідальність не тільки за свої слова і вчинки, але і багатьох людей у своєму оточенні. Вечір обіцяє приємний відпочинок. Ви в упевненому темпі наближаєтеся до своєї білій смузі.

ВОДОЛІЙ

Будь-які несподівані події та зміни ви зможете повернути на користь себе. На першому місці для вас завжди інтереси сім'ї, продовжуйте дотримуватися цієї стратегії.

РИБИ

Вам доведеться забути про свої інтереси і зайнятися тим, що хвилює ваших рідних і близьких. Ви не пошкодуєте про витрачений час і навіть відчуєте гордість за свою роботу.