Полтавський терорист, можливо, наклав на себе руки. Заступник міністра МВС прокоментував той факт, що злочинця шукають вже шостий день.

Зловмисник, який захопив поліцейського в заручники в Полтаві, а потім втік, міг накласти на себе руки. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

Поліція продовжує пошуки Романа Скрипника, який 23 липня в Полтаві захопив в заручники поліцейського. Однак в МВС припускають, що злочинець міг вчинити суїцид.

За словами Антона Геращенка, у Романа Скрипника є проблеми з наркотиками. Про це говорять і його знайомі, і поліцейські, які приїхали на виїзд в день злочину.

Саме тому заступник міністра припускає, що зловмисник вже мертвий.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Одна з версій - що ця людина, можливо, вже і нежива, тому що, за даними поліції і за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією, як здавалося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі показання дали ті люди, які з ним близько спілкувалися, що він дуже серйозно сидів на наркотиках. Ми думаємо, що він міг завершити життя самогубством", - сказав Геращенко.

У той же час заступник Авакова зазначив, що поліція продовжує пошуки зловмисника.

"Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи ця людина жива, або НЕ живий, і зробити так, щоб він відповідав за свої дії", - додав Геращенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полтавський терорист Скрипник озвучив вимоги

Як повідомляв портал Знай.ua, у Полтаві введена спецоперація "Грім".

Також Знай.ua писав, У Полтаві чоловік з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати