В одному з українських міст сталася неприємна історія. В місцеве відділення швидкої допомоги був доставлений чоловік. В чому була причина його госпіталізації – історія замовчує. Однак після почали відбуватися дуже дивні речі.

Чоловік просто почав трощити все навколо, і ледь не розніс усі відділення швидкої допомоги.
У соціальних мережах розійшлося відео, на якому чоловік в одних трусах, утримуваний за руку співробітником Муніципальної охорони, розповідає захоплюючі історії.

Причому одна дивніше іншого. Спочатку він заявив, що поліція ледь не вбила його… деревом! Яким чином вона повинна була це зробити – товариш пояснювати не став. Замість цього він заявив: “Алергія – знаєш, що таке? Дурень...”.

Зрозуміло, що пацієнта вбило… Однак зовсім не деревом. Зрозуміло, представники швидкої допомоги викликали поліцію. Чим закінчилася ця історія, ми не знаємо і навряд чи дізнаємося. Однак у пацієнта є ще один привід “бути вбитим деревом” від поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі голий збоченець вивалив "дружка" на очах у дітей, батьки в шоці.

Нагадаємо, що в Дніпрі вдалося затримати чоловіка, який жорстоко побив жінку в центрі міста на Європейській площі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром група молодих хлопців витягли з дна водойми п'яного чоловіка.