Українець побачив у популярному харківському супермаркеті "Дігма" ягоди черешні (або вишні) які мали досить "втомлений" вигляд: зів'ялі, місцями гнилі і зовсім неапетитні. При цьому клієнт зазначив, що ціни в магазині доволі високі навіть у порівнянні з іншими торговими точками.

Про це невдоволений споживач вирішив поскаржитися телеграм-каналу "Народный ревизор", який власне й опублікував скаргу.

"Ось таку подобу ягід пропонують купити в супермаркеті. Таке відчуття, що цей лоток вже тиждень пролежав в чиємусь холодильнику. При цьому ціни в даній мережі магазинів на порядок вищі, ніж в аналогічних супермаркетах", - йде мова у повідомленні.

У доказ цього українець прикріпив вертикальну фотографію частини ящика з продуктом. На жаль, цінник і назва товару в кадр не потрапили, що не дає змоги однозначно поєднати фото з магазином.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Тим не менш, варто визнати, що товар й справді нагадує некондиційний і точно не дуже привабливий для споживачів.

Не так давно мелітопольські селекціонери зробили важливе відкриття, яке допоможе вивести новий сорт черешні.

Після літніх дощів, які огорнули практично всю територію України, співробітники НДІ садівництва імені Сидоренко почали перевіряти те, яка черешня починає розтріскуватися, а яка ні. І при цьому, було виявлено, що дана ягода абсолютно не реагує на дощі.

- Може, це буде один з небагатьох у світі сортів, які не розтріскуються від великої кількості вологи, - каже Людмила Толстолик співробітник Мелітопольської дослідної станції садівництва ім. Сидоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дніпрянин зіткнувся з неприємною знахідкою в куплених пампушки з часником.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі супермаркет торгує протухлими консервами.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі дівчині трапився неприємний сюрприз в лаваші – цвіль.