Українська телеведуча і кулінарка Дар'я Малахова висловила невдоволення ситуацією, що склалася з дотриманням карантину в Україні. За її спостереженнями, норми використовуються аби як і лише задля симуляції їх дотримання.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я до сих пір не можу зрозуміти карантин закінчився або як.

На вході в нормальний ресторан тебе зустрічає дуже серйозна людина з пістолетом і без маски не пустить. Ти одягаєш маску, заходиш - і маску знімаєш. Потім без маски гуляєш по ресторану і вже в залежності від того, наскільки ти боїшся серйозної людини, одягаєш її чи ні на виході, після виходу знімаєш.

Чи правильно я розумію, що весь ресторан грає з охоронцем в якусь дивну гру?

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ви мені можете пояснити незрозуміле? Як розумних рестораторів просто змусили грати в якийсь абсолютний ідіотизм?" - написала медійна особистість.

Таким чином кулінарка підкреслила, що вимога входу в ресторан у масці є лише імітацією карантину.

Для ілюстрації своїх почуттів з даного приводу Малахова прикріпила знімок ексцентричного подіумного вбрання і підписала його: "На фото моє відчуття безпеки в громадських місцях".

Я до сих пор не могу понять карантин закончился или как. На входе в нормальный ресторан тебя встречает очень серьёзный...

Geplaatst door Dasha Malakhova op Woensdag 29 juli 2020

Імовірно, сама телеведуча відчуває тривогу з приводу того, що попри реальну загрозу поширення коронавірусної інфекції Covid-19, люди поводять досить безтурботно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна після карантину перетворилася на "дім жебраків", Супрун показала наслідки пандемії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Карантин у Києві може затягнутися на півтора року.

Також Знай.ua писав, що Садовий пустить львів'ян на каву і дозволить підкачати прес.