Вчора, 29 липня, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з опіками 41-річної жительки с. Давидівки Житомирської області. Під час перевірки поліціянти встановили, що співмешканець потерпілої облив її легкозаймистою речовиною та підпалив. Наразі жінка знаходиться у лікарні, а чоловіка затримано. Триває розслідування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області, під час першочергового з’ясування обставин встановлено, що увечері між цивільним подружжям виник раптовий конфлікт на ґрунті ревнощів. В результаті у розпалі емоцій 50-річний чоловік облив, ймовірно, бензином, дружину, яка у цей момент лежала.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Зрозумівши серйозність його намірів, жінка кинулась втікати, однак одяг на ній вмить спалахнув через кинутий співмешканцем в її сторону запалений сірник. Подію прокоментував начальник Хорошівського відділення поліції Микола Зарічний:

"Потерпіла частково сама, частково з допомогою сусідів скинула палаючий одяг та разом загасили вогонь. Попередньо, прибулі медики діагностували опіки ІІ ступеню 20% тіла жінки. Чоловіка поліцейські затримали за місцем проживання. Він мав характерні ознаки алкогольного сп’яніння.", - розповів він. Микола Зарічний

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтями 15 (Замах на злочин), 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин події та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

поліцейські, фото: npu.gov.ua
поліцейські, фото: npu.gov.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школи в Україні з 1 вересня: хто з учнів сяде за парти, а хто продовжить вчитися дистанційно

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців обкладуть податком на землю — хто і скільки сплачуватиме

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня