З Дніпропетровської області прийшли вельми тривожні новини. Так, у місті Кривий Ріг у безвідповідальної матері забрали двомісячну дитину. Такі дії соцслужби здійснили після перевірки умов, в яких живе дитина.

Служба у справах дітей та поліцейські виявили мати малюка геть п'яною, також у стані сильного сп'яніння був і її співмешканець. Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню Служби у справах дітей виконкому Криворізької міськради.

Фото з місця інциденту // Facebook
Фото з місця інциденту // Facebook

Повідомляється, що моніторинг провели через те, що дитина росте в неблагополучній сім'ї, і мама немовляти зловживала спиртними напоями.

Також правоохоронці помітили у жінки синець під оком, що "є доказом про наявність скандалів і бійок у родині". Сама квартира була завалена сміттям, речі розкидані, постільна білизна брудна, не відремонтовані кімнати, стіни злущуються.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Антисоціальний спосіб життя матері є безпосередньою загрозою для життя і здоров'я дитини", - йдеться в повідомленні.

Також на місце прибула слідчо-оперативна група Криворізького відділу поліції для того, щоб зафіксувати адміністративне правопорушення горе-матір'ю. У підсумку для немовляти викликали карету "швидкої" і відвезли дитину з метою медичного огляду і негайного направлення його до педіатричного відділення ВПП "Криворізька міська дитяча лікарня №1".

Наголошується, що "з метою соціального захисту та збереження життя і здоров'я" служба у справах дітей ініціювала питання про позбавлення батьківських прав матері малюка, як це передбачено ст. 164 Сімейного кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорожці в помаранчевих рукавичках показали комунальникам, "хто зверху".

Як повідомляв Знай.uа українські музиканти показали, як допомогти дитині впоратися з найважчим випробуванням: "Вони хочуть все швидко і зараз".

Знай.uа писав, соцдопомога під час карантину: кому, скільки і як її отримати?