На популярному курорті Азовського моря Кирилівці два дні вирував потужний шторм. Він наробив чимало біди як відпочиваючим, так і місцевим жителям.

Зараз погода стала стабільною та селище повертається до звичайного життя. Відпочиваючих стає все більше на пляжах.

Блогер під ніком "Креативний Макс" на своєму YouTube-каналі показав, як це було і що зараз відбувається в місці відпочинку.

На пляжі ходять люди з металошукачами. Вони намагаються знайти цінні речі, які шторм міг винести на берег. Автор відео розповів, що в піску йому вдалося знайти пару монет.

Автор блогу також звернув увагу, що лінія деяких пляжів в Кирилівці після шторму стала ширше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У відеоролику показано пляжі вранці, на них немає людей, тільки собаки прогулюються уздовж берегової лінії.

Раніше повідомлялося, що в Запорізькій області, в курортному селищі Кирилловка, яку накрили шторм і злива, рятувальники ліквідовували наслідки негоди. Там затопило вулиці і бази відпочинку на Федотовій косі.

Як розповіли в прес-службі ДСНС, з-за рясних дощів піднявся рівень води на частині дороги від селища Степок до острова Бирючий – проїзду на даній ділянці не було. Співробітники служби витягли три авто і врятували дев'ятьох осіб.

Також рятувальники розпиляли та прибрали дерево, що впало на машину на території однієї з баз відпочинку. На щастя, постраждалих не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай. ua, шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинки.

Також Знай. ua писав, що на Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого, град, грози і штормовий вітер.