В окупованому Криму, Севастополі, російська ФСБ затримала військовослужбовця Чорноморського флоту Росії. Йому закидають шпигунство на українські спецслужби.

Військового затримали за підозрою в державній зраді. Про це повідомляє прес-служба ФСБ.

Російські спецслужби вважають, що моряк нібито збирав і передавав в Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформацію, що становить державну таємницю.

ФСБ на даний момент не розкривають ніяких деталей. Інцидент поки що ніяк не прокоментували в Міністерстві оборони України.

Проти військовослужбовця порушили кримінальну справу за статтею 275 Кримінального кодексу Росії, тобто його звинувачують у державній зраді.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент йому обрали запобіжний захід у суді у вигляді арешту.

Раніше повідомлялося, що війна на Донеччині триває вже шостий рік. Весь цей час українські герої ризикують своїми життями, щоб захистити мирне небо над Україною, і ликвидировать проросійських терористів, які окупували населені пункти Донецької і Луганської областей. У війні активно використовуються і нові технології. Зокрема, завдяки звичайному дрону вдалося виявити і знищити ворожого коригувальника.

Повітряні очі ЗСУ

На цьому відео ви бачите спостережний пункт російських терористів очима українських військових. Саме з нього корегувався вогонь ворожої артилерії по наших позиціях. Виявити цей спостережник було складно, адже бойовики його добре замаскували та досить довго дошкуляли українським оборонцям на Світлодарському напрямку. Завдяки професійності та квадрокоптеру нашим військовим вдалося наблизитися майже впритул та виявити СПшку. Тож, ворожий корегувальник тут більше не працює. За роки війни на Донбасі квадрокоптери довели свою ефективність. Завдяки ним наші військові можуть детально вивчати позиції противника, місце перебування особового складу, корегувати вогонь власних засобів та унеможливлювати дії ворога. Та, на жаль, дрони часто потрапляють під роботу ворожого РЕБу. Але ті завдання, які вони виконують, того варті. Допомогти забезпечити військо коптерами ви можете тут: https://savelife.in.ua/donate/ Автор: @Oleg Karpenko Фонд "Повернись живим"

Geplaatst door Повернись живим op Maandag 6 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Чернігівському СІЗО назріло голодний бунт, бараки переповнені, запліснявілі стіни та сплять по черзі.

Як повідомляв Знай. ua, війська ООС ефектно знищили ворожого коригувальника — допоміг безпілотник.

Також Знай. ua писав, що Google оголосила війну шпигунських гаджетів,стеження за коханими зайшла занадто далеко.