Ексочільниця МОЗу Ульяна Супрун прокоментувала призначення колишнього тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу головним тренером київського "Динамо" та підтримала активних уболівальників "біло-синіх" у протистоянні керівництку футбольного клубу.

Своїми думками з цього приводу Супрун поділилась у Facebook.

Ульяна Супрун зазначила, що новина про призначення Луческу головним тренером київського "Динамо" обурила багатьох українців. Відомі футболісти та вболівальники “Динамо” назвали це проявом неповаги до клубу.

Однак, проблема дещо в іншому, вважає Супрун.

“Українським олігархам вигідно тримати в тіні цілі сфери нашого життя. Тому що ця „тінь“ — це мільйони українців, які роблять компроміси з власною совістю. Якщо хороший футболіст Динамо чи Зорі не платить податків, то чому їх повинні платити Суркіси, Коломойський і Ахметов? Якщо тренером топ-клубу призначається особа, яка в минулому дозволяла собі висловлювання про те, що „Росія і Україна для мене — одна і та ж країна. Їх розділила випадковість, історія...“, то чому таких призначень не можна робити Зеленському чи Шмигалю?” — пише Супрун. За словами ексчиновниці, неприпустимо, коли футболісти, бо

На думку ексчиновниці, неприпустимо, коли футболісти, боксери плавці їздять на крутих автомобілях, вартість яких не співмірна з рівнем офіційних доходів спортсменів. Це саме роблять і народні депутати, зазначила Супрун.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А тих, хто озвучує проблеми тінізації українського життя і спорту зокрема, роблять ціллю суспільного осуду, зазначає Супрун.

“Українському суспільству пора публічно обирати сторону у кожному подібному протистоянні, яке стосується цінностей. І активно підтримувати тих, хто має сміливість протистояти силам темряви. Український фанатський рух має рідкісну і таку цінну спроможність вголос називати речі своїми іменами. Давайте не кидати їх сам на сам з олігархами та їхніми слугами, як вони свого часу не кинули нас сам на сам з режимом Януковича.”, — резюмувала Супрун.

Я ніколи не була великою прихильницею футболу, мені більше до вподоби хокей. Але у 2014 році я стала фанаткою...

Geplaatst door Уляна Супрун op Donderdag 30 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Динамо Київ очолив найнединамівській тренер у світі

Як повідомляв портал Знай.ua, Блохін різко висловився про призначення Луческу в "Динамо"

Також Знай.ua писав, Мірча Луческу встиг наговорити мерзоти про Динамо