Правоохоронці встановили зловмисника, який з сокирою увірвався в будівлю синагоги після ранкової молитви, а потім втік. Так, ним виявився Юлій Цєзарь.

Про це повідомили у відділі комунікації Донецької області.

Варто зауважити, що напередодні у Маріуполі невідомий з сокирою напав на синагогу. Зловмисник увірвався в будівлю після ранкової молитви та напав на охоронця. В результаті зав'язалася бійка, під час якої охоронцю вдалося обеззброїти нападника. Вже тікаючи, чоловік кинув у бік синагоги пакети з фекаліями і невідомою речовиною.

"Цєзарь Юлій-Галарьірогайлальірозр Ілліч, 27.09.1991 року народження, обґрунтовано підозрюється у нападі на працівника синагоги в Маріуполі. Зловмисник переховується від органів досудового розслідування. Центральним відділом поліції встановлюється місцезнаходження зловмисника, який вчинив замах на вбивство з хуліганських мотивів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як відзначається, зловмисник має такі прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, волосся темне. Використовує одяг різного кольору. Останній раз його бачили 29.07.2020 року поблизу селища Виноградне в Маріуполі. Він був одягнений у чорні спортивні брюки та чорну пайту з довгим рукавом. Рухався у бік с. Сопіно з господарською сумкою у клітинку.

Якщо вам відома інформація про місце перебування підозрюваного, просимо повідомити за телефонами: (067) 795 69 59, (098) 277 87 52, (098) 234 23 34 або 102.

Нагадаємо, раніше у Харкові замінували синагогу, копи обмацують кожен метр - перші подробиці

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові посеред вулиці знайшли труп людини.