П'ятниця, 31 липня по-різному складеться для кожного знака Зодіаку. Комусь цей день принесе розслаблення і комфорт, комусь досвід і цінні життєві уроки. Пам'ятайте, що кожен день неповторний, і постарайтеся прожити його максимально яскраво і повно, а наші гороскопи допоможуть вам у цьому. Давайте дізнаємося, чого ж очікувати саме вам.

Овен (21 березня – 20 квітня)

З самого ранку ви будете серйозні і замислені, можливо вас будуть турбувати екзистенційні питання, як водиться — без відповідей. Щоб не відчувати нестерпний тягар буття, зосередьтеся краще на рутинних і побутових справах, помоцте посуд, розберіть папери, зробіть перестановку і т. д. В спілкуванні з близькими будьте стримані і милосердні, намагайтеся не зривати ні на кому злість.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зірки зробили цей день найбільш сприятливим для вас в сфері кар'єри. Ви отримаєте щедру фінансову винагороду за свої труди, зробите важливий крок у просуванні по кар'єрних сходах або ж вам вдасться справити сприятливе враження на начальство, що вже здорово. Ви будете зосереджені на важливих справах і повні сил для їх вирішення, це принесе вам значний успіх.

Близнюки (22 травня – 22 червня)

Присвятіть цей день вдома і собі. Займіться побутовими справами і організацією домашнього затишку. Зробіть прибирання, помийте посуд, провітріть квартиру і позбавтеся від мотлоху, приготуйте смачну вечерю. І тоді вечір принесе вам задоволення виконаною роботою. Відпочиваючи у власному затишному гніздечку, ви зможете краще впорядкувати думки і скласти плани на наступний день. Адже, як відомо, порядок навколо вас призведе до порядку всередині вас, а це, в свою чергу, до правильним рішенням і енергетичним балансом.

Рак (27 липня – 21 липня)

Якщо ви останнім часом були зайняті якимось проектом, то настав час внести в нього остаточні правки і нарешті, явити світу. Якщо затягнути з цим — багато цінних можливості не будуть упущені. Зірки обіцяють вам креативний день, коли творча енергія і нові ідеї будуть фонтанувати і бити через край — тільки встигайте записувати і реалізовувати. Особливо сприятливим 31 липня видасться для людей творчих професій — муза не відійде від вас ні на крок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Лев (23 липня – 23 серпня)

У п'ятницю 31 липня вам випаде роль дипломата. Доведеться згладжувати конфлікти і розряджати обстановку на роботі чи вдома, де між людьми вже давно таке напруження, що ось-ось полетять іскри. Можливо, це становитиме певну складність для вас, зате на вас оточуючі будуть дивитися з вдячністю. Саме ви опинитеся тим неповторним сонечком, яке прикрасить похмурість навколо одним тільки своєю появою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Незважаючи на те, що на календарі п'ятниця, це не привід почати лінуватися і прокрастинировать. А якщо вже почали — закінчуйте! Вас чекають великі справи. Зірки сьогодні наказують вам рух, активний відпочинок, спорт, походи з друзями. Чим активніше буде ваше тіло, тим жвавіше і рухливість думки, а відповідно і рішення. Вам сьогодні просто необхідно щось змінити, покращити, привести в порядок і прикрасити. Тільки так ви зможете відчувати себе в тонусі. Відпочинете на вихідних, а поки — на старт....

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На відміну від Дів, вам, Ваги, навпаки, потрібно сповільнитися і відпочити. Сьогодні вашому знаку Зодіаку підійде інтелектуальна праця, роздуми про вічне, медитації, Можна відправитися на неквапливу прогулянку в найближчий парк або ліс. Пильної уваги вимагають питання здоров'я — особливо бережіть серцево-судинну і нервову системи. Робіть те, що вам подобається, їжте смачну їжу і уникайте конфліктів — ось і все завдання на сьогодні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Спокійний день, коли ви зможете зосередитися на завданнях, які важливі для вас “тут і зараз” і ніхто не буде відволікати вас від справ. Тому день пройде сприятливо в будь-якій сфері, якій ви вирішите приділити увагу. Є лише одне застереження — будьте уважні до свого оточення. Серед ваших приятелів може затесатися лицемір, який заздрить вашого успіху і зробить все, щоб опинитися на вашому місці. Тому намагайтеся не давати про себе ніякої інформації людям, яким ви довіряєте менше, ніж на 100%.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

31 липня можна провести в галасливій компанії друзів, а краще на природі. Позитивно позначиться на вас спілкування з дітьми і тваринами — їх мила безпосередність змусить вас поглянути на життя по-новому. Сьогодні можна випити трохи алкоголю і вдатися до задушевним розмовам, проте пам'ятайте — зловживання до добра ще нікого не доводила. Можливо цікаве знайомство в дорозі, якщо ви збираєтеся куди-небудь їхати, втім, це може бути і дорога до магазину — від долі не втечеш.

Козеріг (21 грудня – 20 січня)

У Козерогів сьогодні блискуче виходить налагоджувати дружні і профессинальные зв'язку, які рано чи пізно вам дуже знадобляться. Проведіть час з користю, не відмовляйтеся від запропонованих вам зустрічей, відвідувати нові місця. Також сприятливий день для саморозвитку, опанування нових навичок, ви можете записатися на які-небудь курси, або вступити в клуб за інтересами, щоб знайти однодумців.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відкладіть на час будь-які відповідальні справи і присвятіть себе приємним для вас занять. День сприятливий для романтичних зустрічей і знайомств. Ваше чарівність сьогодні справить незабутнє враження на протилежну стать. Ви опинитеся в центрі уваги, а можливо, за вас почнеться справжня “війна”! Насолоджуйтеся підвищеною увагою до себе, черпайте в ньому життєві сили і залишайтеся чарівними, як і личить Водоліям.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви по праву носити титул самого відкритого і розташовує до себе знака. Однак у цього є і зворотна сторона — ваша довірливість. Сьогодні нею можуть скористатися недобросовісні люди. Якщо ви помітили підозрілі ознаки у поведінці людей, яким довіряєте, а ваша інтуїція підказує бігти зі всіх ніг — так і зробите.