Останній робочий день тижня для українців видасться дуже комфортним з точки зору погоди. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. Вона зазначила, що найближчим часом практично всю територію України накриє холодний атмосферний фронт. Спека залишається тільки на Донеччині і частково на півдні України – 28-32 градуси вище нуля. В інших регіонах очікується похолодання до +26, а на Чернігівщині – і зовсім до +22 градусів.

При цьому в ряді регіонів України очікується дощова погода. Зокрема, короткочасні дощі з грозами можливі практично всюди, крім півночі нашої країни, Житомирської, Рівненської та Луцької областей. На решті території пройдуть дощі різної міри інтенсивності – на заході можливі зливи з грозами. У центральній, південній і східній Україні ймовірність гроз менше, однак дощі ймовірні.

Дощі в Україні, фото з відкритих джерел
Дощі в Україні, фото з відкритих джерел

У Києві завтра значних опадів не очікується. Погода в столиці буде прекрасною – ясне сонечко і білі хмаринки. Жителі столиці зможуть насолодитися комфортною температурою – 24 градуси вище нуля. Проте вже 1 серпня стовпчики можуть показати до +20 градусів. Далі температурний режим в Україні вирівняється, і закріпиться на позначці 22-26 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай. ua, шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинки.

Також Знай. ua писав, що на Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого, град, грози і штормовий вітер.