У Санкт-Петербурзі виявили розчленоване тіло українського репера, учасника Versus Battle Олександра Юшко, відомого як Енді Картрайт. Наразі єдиною підозрюваною є дружина музиканта, яка вже зізналася, що частково причетна до цього.

Про це повідомляє низка російських ЗМІ.

Як відзначається, моторошний інцидент стався в Санкт-Петербурзі. Саме там дружина музиканта Картрайта розчленувала тіло свого коханого, розклала його по пакетах і вже потім зізналася, що чоловік помер за чотири дні до цього від передозування наркотиків.

Фото репера

"Увечері в середу в квартирі будинку 134 по Невському проспекту виявлений труп громадянина України 1989 року народження. Тіло було розчленоване і упаковано в п'ять пакетів. У цій же квартирі була затримана дружина померлого чоловіка", - заявило джерело в поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами адвоката, підзахисна таким чином хотіла приховати від шанувальників смерть репера, щоправда, після того, як розчленувала чоловіка, не придумала нічого кращого, як зателефонувати в поліцію.

Фото розчленованого репера

Водночас користувачі мережі обговорюють містичне фото з катафалком, яке було оприлюднено репером саме тоді, коли, за версією дружини, він був мертвий.

Скріншот останнього допису репера

До слова, Енді Картрайт народився на Україні. Спочатку починав читати реп в своєму оточенні, але в кінці 2013 року записав альбом "Прихід глухого кота". Після цього його покликали на реп-батл Versus. У своїй символіці, за словами фанатів, музикант використовував містичні теми.

Нагадаємо, що на Чернігівщині сталося вбивство молодої дівчини.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом з молодим хлопцем жорстоко розправилася банда боксерів.

Також Знай.uа писав, що харків'янина знайшли зарізаним у квартирі дружини.