Українка залишилася вельми незадоволеною послугами кур'єрської служби Нова пошта: дуже крихкий товар, щодо якого були вжиті необхідні заходи безпеки, прийшов ущент розбитим.

Про це розповідає телеграм-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації негативних відгуків.

Інцидент стався з банками з медом. Хоча вони були загорнуті у поліетилен з пухирцями, а на коробку була наклеєна позначка "Скло, крихке", товар дійшов повністю розбитим.

Фото Telegram
Фото Telegram

"Мед зі склом

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина замовила банку меду з доставкою в відділення. Відправник ретельно упакував посилку, зверху наклеїв відповідний знак «Скло». Однак і це не допомогло.

По дорозі відправка перетворилася в солодко-липке місиво з меду зі склом і поліетиленом", - йде мова в оригінальному дописі.

На прикріплених до публікації фото можна побачити, що банки й справді розбиті вщент, а не просто тріснули,

Фото Telegram
Фото Telegram

Народне прислів'я попереджає, що ложка дьогтю здатна зіпсувати бочку меду. Безумовно, бите скло є навіть більш серйозною шкодою споживчим якостям меду, аніж дьоготь.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані грошей, ані посилки – "Нова пошта" вляпалася в гучний скандал

Як повідомляв портал "Знай.ua", За зберігання посилок у відділеннях Нової пошти знову доведеться платити