Оперативники інсценували вбивство і затримали організатора. За "виконану роботу кілер повинен був отримати 50 тисяч доларів США.

Вчорашнє "вбивство" в Пирятині виявилося інсценуванням. Постановка була необхідна, щоб запобігти справжньому вбивству, яке було замовлено кримінальним авторитетом. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань інсценували розстріл жителя Донецької області, нібито відомого в кримінальних колах, щоб затримати організатора вбивства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Спецоперацію проводили в кілька етапів. У середу, 29 липня, на автодорозі Київ - Харків, біля міста Пирятин, правоохоронці інсценували розстріл чоловіка в салоні автомобіля Mercedes-Benz S-Class. Інформацію поширили ЗМІ, і це стало доказом "виконання" замовлення для організатора злочину.

А вже у четвер, 30 липня, оперативники ДСР затримали виконавця "на гарячому" - просто під час передачі другої частини обіцяних коштів в сумі 25 000 доларів.

Кілером виявився 45-річний житель Київської області. У Нацполіціі уточнюють, що він - кримінальний авторитет.

Всього за вбивство людини зловмисники обіцяли заплатити $ 50 тисяч. Вбити хотіли жителя Донецької області, "широко відомого в злочинному світі". Мотивом став переділ сфер впливу в злочинному світі.

Кримінальне провадження розслідується за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що під Полтавою розстріляли відомого кримінального авторитета

Як повідомляв портал Знай.ua, співробітники Київської поліції підозрюють, що "підрив" мосту Метро було інсценуванням

Також Знай.ua писав, вбивство жінок під Києвом виявилося інсценуванням силовиків