Кожна дівчина у день одруження хоче виглядати розкішно, адже для багатьох це вперше і назавжди. Однак, якщо дизайнери весільної сукні не дуже профі. то можна оздобити додаткову попу на сукні.

Користувачі мережі розкритикували весільний наряд нареченої через безглуздий дизайн. На фото і коментарі, які з'явилися в закритому Facebook-спільноті That's It, I'm Wedding Shaming («Ось так я насміхаюсь над весіллями»).

На розміщеному в мережі знімку дівчина стоїть спиною до фотографа в білому корсетному плаття. Святкове вбрання оформлено об'ємними аплікаціями у вигляді бежевих троянд в області плечей і сідниць. І це візуально створює ефект попи, як у Кім.

Підписники спільноти висміяли плаття нареченої через описаної деталі на спідниці. «Можливо таким чином вона спробувала натякнути, що її дупа пахне трояндами?», «Сукня виглядає багатообіцяюче, але розташування троянд на спідниці все псує», «Схоже, що одна з подружок нареченої сунула букет їй в дупу», «Без троянд на сідницях плаття могло б бути красивим », - писали вони.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осина талія в прямому сенсі - неймовірні жінки з найтоншими формами у світі.

Знай.uа писав розкриті секрети краси "королева Голлівуду" Елізабет Тейлор не тільки приваблива зовнішність.