В Україні 2 серпня погода переважно на всій території буде хмарною та теплою, однак у західних, північних та деяких центральних областях очікуються грозові дощі. Температура повітря коливатиметься від +20 до +29.

Про це свідчить прогноз синоптиків Укргідрометцентру.

Погода в Україні, фото з відкритих джерел
Погода в Україні, фото з відкритих джерел

Дощі спостерігатимуться майже на всій західній території України, а також в Чернігівській, Сумській, Житомирській та Вінницькій областях. У всіх інших регіонах синоптики опадів не прогнозують.

У західних областях температура повітря вдень буде в межах +20 +25 тепла. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +11 +14.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У центральних та північних областях температура вдень становитиме від +20 до +26, а вночі вона опуститься до +11 +15 градусів.

У східних та південних областях температура вдень буде від +22 до +29, а вночі від +12 до +19.

Києві та області буде спостерігатись помірна хмарність. Температура повітря вдень коливатиметься від +20 до +24 градусів тепла, а вночі від +11 до +14.

У неділю, 2 серпня, дощі перенесуться на східні та південні регіони. Зокрема, опади очікуються у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій Херсонській, Дніпропетровській областях та в Криму. Температура повітря в цих регіонах становитиме від +22 до +27 градусів вдень та +11...+17 вночі.

У західних, центральних та північних областях прогнозують сонячну погоду. Температура повітря коливатиметься від +21 до +26 градусів, вночі +10...+15.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпаття знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ, який супроводжувався градом, що побив весь урожай місцевим жителям.

Як повідомляв портал Знай.ua, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також Знай.ua писав, Львівщину знову накрила негода, сильні дощі та град