Несподівану знахідку виявили автолюбителі - старезний автомобіль, який простояв роки і до нього не торкалась людська рука. Справжня "капсула часу". Мисливці за старими автомобілями на цей раз розшукали автомобіль ВАЗ-2105 1990 року випуску.

Капсула времени, которая простояла 28 лет в гараже: новый ВАЗ-2105 1990 года выпуска с пробегом 41 километр!!! #lada #vaz #lada2105 #vaz2105 #zhiguli #drive2 #barnfind #timecapsule #2105 #ваз #боеваяклассика #зимнийдрифт #ваз2105 #жигули #лада #лада2105 #капсулавремени

Geplaatst door Roma Urraco op Zondag 17 november 2019

Даний екземпляр не експлуатувався, і за 28 років перебування в гаражі покрився товстим шаром пилу, пише Автотема.

Зате салон зберігся в первозданному вигляді, пластикові елементи виглядають як нові, а на одометрі красується пробіг в 41 кілометр.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Треба думати, що після ретельного миття автомобіль буде виглядати, як з автосалону. Цікаво, гума на машині теж збереглася рідна?

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Незважаючи на свою величезну популярність, авто Tesla не ідеальні. За останні кілька років виникли деякі проблеми з якістю збірки, проблеми з якістю фарби і деякі спори, пов'язані з автопілотом. Але цей останній потенційний дефект досить турбує.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Tesla скасувала випуск "бюджетного" електрокара Model Y, Маск назвав причину. Tesla скасовує виробництво найдешевшої версії електрокара Model Y, оскільки Ілон Маск вважає, що дальність ходу занадто мала, але автовиробник все ще планує більш дешеву версію “через кілька місяців”.

Також "Знай.ua" писав, що Tesla S протаранила поліцейський автомобіль, винуватець ДТП перекинув провину на автопілот.