У Києві в одній з маршруток громадського призначення стався неймовірний випадок – зухвала пасажирка незважаючи на пандемію коронавірусу, хотіла створити переповнену маршрутку.

Коли водій маршрутки сказав, що більше не може брати пасажирів, адже маршрутка повністю укомплектована, оскаженіла жіночка розлютилась не на жарт.

Читайте Знай в Google News!

Жінка відмовилась вийти з маршрутки на будь-які вмовляння водія. Зрештою, терпіння одного із пасажирів луснуло і він уступив місце нахабній пасажирці.

Про подробиці події розповів очевидець події в Telegram-співтоваристві "Ху*овий Київ".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Коронавирус головного мозга поразил ещё одну киевлянку. Водитель автобуса №2 набрал пассажиров по местам. Когда они закончились, водитель был вынужден отказать в перевозке женщине, так как не имел права брать дополнительных пассажиров и не желал платить из-за неё штраф. Весь автобус просил её выйти, а ожидание отправления затянулось на 20 минут. В итоге вышел мужчина и она самодовольно заняла его место. Занавес", - йдеться у повідомленні.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше